mandag den 23. april 2012

Klar til børnehave :)


SarahMusen er jo blevet 3 år - og så starter man jo altså i børnehave! ;)
Her er lige et par billeder fra den allerførste dag - og som I kan se, så er Sarah HELT klar til at indtage børnehaven :D:


..og herunder lige lidt poseren, så man kan se den nye fine børnehave taske...jow jow udstyret er i orden ;):Så kan jeg også lige fortælle at til november, så skal Musen være STORESØSTER!! ....hun ved det bare ikke endnu *G*..men vi andre ved det, og vi GLÆDER os i den grad! :)
------------------------------------------------------------
Det var lige et lille pip fra mig på sådan en dejlig forårsdag - og 1000 tak fordi I stadig gider følge med her på bloggen - og for jeres søde kommentarer ;)

Follow Me on Pinterest

8 kommentarer:

 1. Hvor er hun da bare sød! Det er da også STORT at skulle starte i Børnehave, og spændende!
  Tillykke med den kommende familieforøgelse - så kommer der endnu et scrappeemne - hehe.

  SvarSlet
 2. Hvor ER hun kær...det er en stor dag når man starter i børnehave ;-) Det bliver da skønt at få endnu en lille fryns i familien !

  SvarSlet
 3. Hvor ser Sarah glad og spændt ud. Det er også en stor dag. Og der mangler jo ikke noget på udstyrssiden...hihi.
  Hvor er det dejligt, at der er flere små på vej til dig - og forældrene.
  Flere børn=flere scrapemner.

  SvarSlet
 4. Hvor er hun kær din lille "mus" (sjovt vores Rikke er også blevet kaldt Rikkemusen) men er det ikke utroligt at sådan et lille barn skal slæbe sådan en ryksæk bare for at gå i børnehave, men de billeder må du scrappe Jette, og når lillebror kommer blir det fast arbejde ved scrapbordet, tillykke og glæd dig, der er intet som børnebørn. knus morkaren.

  SvarSlet
 5. Hvor er hun kær...det er SÅ en stor dag når man starter i børnehaven... og stort tillykke med den kommende lille søster/bror.

  SvarSlet
 6. Hvor er hun sød smiler i den alder er de klar til at indtaget det meste, det er bare en herlig alder... Tillykke med det kommende barnebarn

  SvarSlet
 7. Nårh hvor er hun kær! Hun ligner en der virkelig glæder sig til børnehaven. Mon ikke også hun kommer til at glæde sig lige så meget til at blive storesøster som hun ser ud til at gøre til børnehavelivet :)

  SvarSlet
 8. Hvor sjovt - jeg tænkte netop på den anden dag, om hun mon snart skulle være storesøster!! :-O
  Hun ser da bare helt klar ud til det der koncept børnehave! Jeg håber hun har haft en dejlig start der!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...