søndag den 23. januar 2011

SarahMus og en award :)


Så er det snart slut på weekenden - den går ALT for hurtigt, men igår var vi lige til fødselsdag hos min svigerdatter Anni, som jo også er mor til min Guldklump ;D
....og sjovt nok så var det ikke Anni, der blev taget flest billeder af, men derimod Sarah Musen....og det er også lige sådan et par stykker i får her med nysatte rottehaler, som faster Ditte er mester for *G*
 
 
 
 

 ....og så har jeg været så heldig at få en award - faktisk har jeg fået den to gange - fra Mio og fra Marianne . Mange 1000 tak piger - det sætter jeg meget stor pris på :)
 Reglerne for awarden er som følger:
By accepting this award I will complete the following:

1. Thank and link back to the person who awarded me.
2. Share 8 things about myself.
3. Pay it forward to 8 bloggers that I have recently discovered.
4. Contact those bloggers and tell them about their awards.

Hmmm....8 ting om mig.....nå, her kommer de:
1. Jeg læser rigtig meget - men gider slet ikke læse krimier - de siger mig ikke en hujende fis.
2. Jeg har en drøm om at blive ejer af en RIGTIG amerikansk flyder af en bil, sådan fra 50'erne eller 60'erne - livet er for kort til små biler :D
3. HADER HADER krybdyr!!..og kommer IKKE indenfor i tropehuset i ZOO under nogen omstændigheder.
4. Da jeg var ca. 3 år boede vi på 3. sal, og jeg lavede lige et stunt med at kravle ud på taget. Tror nok min stakkels mor var ret nær et hjertestop da hun opdagede mig *G*...
5. Roder extremt meget når jeg scrapper - ellers er jeg såmænd rimeligt organiseret ;)
6. Elsker "gammeldaws" dansk mad - desværre er det ikke lige dét, der tiest står på middagsbordet ;)
7. Er vild med film som "Transformers" "Star Wars" "Harry Potter" osv., og deler den fornøjelse med mine unger - store som små.
8. Er super glad for at være single - den frihed vil jeg ikke bytte væk.....med mindre lige George Clooney eller Kevin Costner eller noget tilsvarende kommer forbi *G*

Så skal awarden lige gives videre, men tror det bliver lidt svært at finde 8 nyopdagede - men here goes:
Jannie - fordi hun i hvert fald er et nyt blogbekendtskab, og ny scrapper. Hun laver nogen super skønne ting med rigelige mængder af sværte osv. og de ka' vi jo godt li' *G*), så der er endnu en blog, der skal følges med på.
Karen - fordi hun engang påstod at hun sikkert aldrig kom til at lave LO'er *G*, men det går mere end godt skal jeg hilse og sige....og så er hun i øvrigt en skøn scrap veninde, som jeg er meget glad for at jeg har lært at kende ;)
Ragna og Marianne får den begge to fordi de har åbnet mit (og mange andres) aldeles yndlingsforum igen....og fordi de er et par søde tøzer med en masse kreative idéer, som vi andre kan nyde godt af på TSC .
Betina - er heller ikke et nyt blogbekendtskab - men jeg elsker at følge med på hendes blog, fordi den er en rigtig skøn blanding af scrap og alt muligt andet - og så laver Betina jo altså nogen dejlige LO'er, men det kan I jo se ved selvsyn  :)
Engel - fordi hun kan nogen ting med digi-scrap som jeg er en stor beundrer af...og så fortæller hun altid en historie i sine LO'er både med opsætningen og teksten, som kun kan inspirere.
LaChris - fordi jeg har fulgt hendes blog i lang tid efterhånden, og hun laver nogen rigtig skønne ting...og så handler hendes blog også om andet end scrap, og det gør den bestemt ikke mindre hyg'lig at besøge. :) 
Jerosha - Fordi hendes blog er fyldt med kreative idéer og how2's - som nok er et besøg (eller flere) værd.
---------------------------------
Pyyyha - det blev et langt indlæg denne gang - så nu må det vist være slut ;)
Ha' en dejlig aften allesammen - og tak fordi I lægger vejen forbi :)
 
 
Photobucket

8 kommentarer:

 1. Hun er da simpelhen også for dejlig den lille prinsesse :)

  SvarSlet
 2. hun er bare kær :) tillykke med awarden!

  SvarSlet
 3. Tillykke med awarden - fuldt fortjent :-)

  Sikke en lille charmetrold - er tydeligt at hun forstå at charme kameraet :-)

  SvarSlet
 4. Din blog ville IKKE være det samme uden Sarah-pigen :) Nyder at kigge forbi og følge med i hendes liv - Vi kan jo se, hvor stor, køn og skøn hun blir hele tiden

  Tusind tak for din award! Vil finde på 8 gode ting om mig selv, så vil lige ligge hovedet i blød

  SvarSlet
 5. Super gode billeder af prinsessen!!! Hun er altså bare kær:O)
  Tillykke med awarden...og tak fordi du gav den videre til bla. mig og ikke mindst din begrundelse hvorfor...tak tak tak :O) Det er også herlig læsning om DIG! Altså...siger krimier dig ikke noget!!!? MIN yndlingslæsning..hi hi. Men vi kan begge blive stående sammen uden for tropehuset!!!
  Ha en dejlig mandag.

  SvarSlet
 6. Hvor er hun bare dejlig :) :) Og 1000 tak for de søde ord - og din pb til vores føælles bruger. Opdagede den for nylig - det er jo ikke så tit, vi er på den :) :) Men skønt, at du gider være med på forum :) :)

  SvarSlet
 7. Tillykke med dine awards. De er helt sikkert fortjente.
  Skøn lille pige du har der, og heldigt I liiige kunne få samlet hår nok til rottehaler...LOL.

  Og så er det rigtig sjovt at læse lidt om dig.
  Hvis nu George Cloony kommer forbi, så lov at ringe efter mig. Jeg skal nok lade være at pille - (jeg har jo min egen her), men jeg vil virkelig gerne SE ham IRL....., suk. suk...ahhh...

  SvarSlet
 8. Kære Jette. Det er nogle totalt skønne billeder af Sarah-musen - og tak for awarden og de søde ord som følger med...!
  jeg elsker at kigge indenfor hos dig - og følge med i livets små tilfældigheder hos dig :o)
  Kæmpe knus Engel

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...