mandag den 17. januar 2011

Lidt Dagbog :)

Så gik jeg lige lidt i stå med den dagbog! - eller det gjorde jeg ikke helt, men skulle jo lige finde ud af hvordan siderne i den skal være ;)
.....og det endte med, at det eneste de i hvert fald IKKE skal være, er ens, på samme måde som månedsiderne heller ikke bliver det.
Der bliver sider af meget forskellig størrelse og farver - både til journaling og til evt. billeder., og her er lige et par exempler på nogen af de sider der allerede er lavet:
 
 
Så er der måske en og anden, der lige tænker: "Det bliver sq da noget værre rod at se på! " ....jepz det gør det - og det er lige det der er meningen...*G*
Ej passer ikke helt - men min Dagbog må godt symbolisere at livet heller ikke er "ens" - somme tider er det rodet og somme tider går det hele som smurt.
Dagbogen skal heller ikke bruges til at afprøve teknikker osv. Det var ellers lidt min mening til en start - men det bliver altså ikke sådan alligevel.
Nå men jeg vil ha' udfyldt nogen af siderne - nu er de jo lavet ;D
Tak fordi I kigger indenfor :)
Photobucket

10 kommentarer:

  1. Jeg synes, at det ser super lækkert ud - rod eller ej :) :)
    Der ligger lidt til dig på min blog :)

    SvarSlet
  2. Davs.. Hvor ser det spændende ud.. Glæder mig til at se den med fingrene ved lejlighed, jeg havde jo ikke ro i hovedet til det sidst vi var sammen. Måske vi ses om en uges tid til mandags klub?

    SvarSlet
  3. Ikke rodet - legende ;D det foretrækker jeg i hvert fald at sige :) Jeg synes det ser spændende ud og glæder mig til at se mere:)

    SvarSlet
  4. Det ser rigtig spændende ud. Glæder mig til at se mere, som det skrider frem med projektet :-)

    SvarSlet
  5. Hvor er siderne flotte! Smukt arbejde.

    SvarSlet
  6. Kreativt, ville jeg kalde det : ))) glæder mig til at se mere : )

    SvarSlet
  7. Kære Jette.
    Det ser overhovedet ikke rodet ud. Men spændende fordi farverne skifter (det gør årstiderne jo også! (Og vejret!!))
    Og det må da være spændende at bladre i, når man ikke ved, hvad næste side bringer... Jeg syntes din dagbog er totalt skøn og original!
    Knus Engel

    SvarSlet
  8. Næh, ikke rodet. Bare forskelligt. Og hvem siger, det ikke skal være sådan. Du lyder da i hvert tilfælde, som om du har tænkt over det. Og det er vel det primære !
    Foreløbig synes jeg det ser spændende ud.

    SvarSlet
  9. Ser lovende og spændende ud... og som du selv siger er ens liv jo ikke lige efter en rettesnor

    Ha en god dag

    SvarSlet
  10. Jeg synes det er flot, når det er uens. Jeg har lavet et julealbum a la din dagbog - totalt forskelligt størrelse sider. Synes det er hyggeligt.
    Dit dagbogsprojekt ser i hvert fald spændende ud. :0)
    God dag til dig.

    SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...