torsdag den 22. juli 2010

Så gik der lige tre uger .....

....... og igår sendte vi så Ronni retur til Afghanistan. Ufatteligt så hurtigt sådan en leave går, men heldigvis er der kun 14 dage til han kommer hjem. Men uanset, så er det jo aldrig så nemt at sige farvel - tror nok at Nadia synes det var lidt svært. Som hun skrev i en sms i aftes: "Nu er her godt nok stille uden Ronni :( "
Og uanset der kun er 14 dage tilbage, så kan man jo alligevel ikke være HELT rolig før han står i Karup.....så spørg lige om vi glæder os til det :)

Her er det Ronni og Nadia der lige måtte stille op til et snapshot :)

.....og så en del af familien i nogenlunde go' ro og orden - as usual *G*
----------------------------------------------------
De næste par dage er der Tall Ships Races i Aalborg - og det er så belejligt at jeg lige har fri i 3 dage, så der kan lige blive til nogen hyggeture på havnen med noget go' musik osv.
Det er ik' så ring endda :)
Tak fordi I gider kigge indenfor - og ha' det hygsomt allesammen her i varmen :)
---------------------------------
Som det kan ses, så har jeg lavet lidt om på bloggen - den er nemlig blevet til en "rigtig" 3-spalters-blog - og tænk sig...det lykkedes for mig at ændre i html-koden, godt nok med brugsanvisning og det hele....men alligevel så er det sq intet mindre end et mirakel *G*...og så at det tilmed virker!! ;D

4 kommentarer:

 1. Billederne udstråler en god stemning, det må være fordi der nu kun er et "øjeblik" til han kommer hjem igen. Jeg gruer for om en uge, når vi skal i lufthavnen...pu-ha. Det kan være at Ronni og Mikkel når at hilse på hinanden dernede ? ;-)

  SvarSlet
 2. Bare I har nydt tiden sammen med ham - og 14 dage går heldigvis hurtigt :o)
  Håber du får nogle rigtig dejlige fridage de næste dage :o)

  SvarSlet
 3. tak for dine søde kommentarer på min blog :)
  Det er nogle gode billeder derr udstråler en masse glæde, dejligt at han snart kommer hjem igen!
  Fedt at du fik lavet din blog - det er bare blevet rigtig godt!
  Fortsat god weekend.
  Kram maria

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...