torsdag den 29. juli 2010

Jamen altså.....

...det' jo ret sjovt at finde ud af, at selv en "html-dummie" som mig rent faktisk kan finde ud af, at få bloggen til at se lidt mere personlig ud *G*
Der er utroligt mange tutorials derude - nogen er så temmelig meget bedre end andre (læs: forståelige), og somme tider må man selv prøve sig frem....dér er det så lige min film knækker ind imellem *LOL*...
Men jo mere gejl man putter på bloggen, jo langsommere loader den, så I må såmænd gerne fortælle mig hvis den sku' blive så sløv at det bliver træls ;D
Noget helt andet er at mit grafikkort er stået af, så lige nu kører compen her på noget onboard grafik...og DET bliver det ikke sjovere af.....nå men når nu soldaten lander i DK igen, så har hans mor (altså mig *G*) en ny comp. YAY!
Det unge menneske har nemlig købt en ny (eller rettere samlet en ny), og så kan den gamle - som ikke er ret gammel - holde flyttedag herud til mig, så bli'r det lidt sjovere igen ;)
---------------------------------
Men selvom jeg lige pt. er blevet bidt af "blog-make-over", så er jeg så småt igang med et LO, og det lander sikkert på bloggen senere idag.
Indtil da - ha' en dejlig dag allesammen :)
 
Photobucket

5 kommentarer:

 1. Hvor er du døøøøgtig!! Sikke fin din blog er blevet!

  SvarSlet
 2. Din blog er blevet rigtig flot! Og noget af en udfordring du er igang med, med en pc i den tilstand...! Det er en super flot skrifttype du har valgt til dine overskrifter :o)
  Glæder mig til at følge processen!
  Knus
  Engel...

  SvarSlet
 3. Super flot er det blevet!! :o) Man bliver jo i helt godt humør af at komme herind til alle de skønne farver :o)

  SvarSlet
 4. Ih den er blevet rigtig flot...du er da sådan lidt en it-nørd alligevel, hva ;O) Og den er ikke langsom når jeg logger ind.

  SvarSlet
 5. Lækker blog du har fået lavet HELT SELV ;) hihi..

  Dejligt at han er hjemme og dejligt med "ny" computer!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...