søndag den 1. februar 2009

Den værste jul ;)

Hold da op - nu er jeg godt nok lige lidt "brugt" efter arbejdsweekend!!....synes da nok vi har løbet stærkt :/...heldigvis er der 14 dage til næste gang ;)
Men jeg synes lige det nyeste LO skulle på bloggen. Som regel er juleaften en hygsom affære, og det er det selvfølgelig osse i vores familie - men der er dog alligevel én undtagelse, og det er den der er temaet på LO'et!......Faktisk blev der slet ikke taget nogen billeder på selve juleaften - det var der lissom ikke basis for *G*...men alligevel er den værd at lave et LO om, det er nemlig samtidig den jul, vi har grinet mest af bagefter :D.....men sådan er det jo somme tider når tingene kommer lidt - eller måske meget på afstand.
Jeg håber teksten på Lo'et er nogenlunde læselig :)
..og det er den så ikke kan jeg selv se..så den kommer lige her:
"..det var julen 2001!..Det er vi vist alle uden undtagelse HELT ENIGE om. Vi var lige flyttet til Solbjerg i verdens grimmeste og KOLDESTE hus, fordi husets frue (altså mig) kort forinden havde begået sit livs fejltagelse;)
Nå men julen skulle jo holdes - koste hvad det ville og med det hele! Lillejuleaften kom der gæster - uinviterede stort set!...de blev til juleaftensdag! Konfekten blev lavet d. 23. om aftenen i meget sigende tavshed, afbrudt af enkelte anfald af hidsighed (mig igen)...JULETRÆET var købt ca. 1 meter for højt, det ku' Heine sagtens klare, og "SAVEDE" TOPPEN AF! Julemiddagen blev indtaget i mildt sagt pinlig atmosfære..Ved gaveuddelingen var der INGEN GAVER til min "fejltagelse".....DEN VÆRSTE JUL..men osse den vi griner mest af nu :)..."
Materialer: BasicGrey "Wassail -Snowstorm, Mantle, Noel"

DreamstreetPapers "Rue-Affections"
karton - sværte - bogstaver fra Netto - dymo - billetter

Ha' det hygligt allesammen - og tak fordi I gider kigge forbi :)

10 kommentarer:

 1. Flot, at du har modet til at offentliggøre et så personligt LO. Og det er vel egenligt netop det sccrapbooking handler om, at scrappe livet som det er/var og ikke lyserød glimmer.

  SvarSlet
 2. *G*...hold da op, én ting kommer sjældent alene!! Det er godt nok humor og til at grine af - nu!...øh..hvem kommer den 23/12 om aftenen og bliver til næste dag..? Herlig fortælling...meget fornøjelig læsning ;-)

  SvarSlet
 3. Hvor genialt! Er helt vild med de LO's som virkelig fortæller noget, pinligt eller ej! Super flot og godt lavet og ja bare sejt! :)

  Undrer mig også over hvem der kommer og bliver så længe lige på sådan en dag.. Anyways, det humor det LO. Sådan !!

  Tak for Award'sene! :)

  SvarSlet
 4. Pyyh ha! Sikke en jul! Sjovt at læse og det er jo often sådan, at vi er i stand til at se det sjove i det hele BAGEFTER... og det kan i heldigvis også. Forstår godt du ville scrappe/skrive om denne jeres værste jul.
  Super flot opsætning og Wassail serien er så lækker!
  God dag til dig. :-)

  SvarSlet
 5. et super skønt LO, og så endda et JULE-LO ;-)sjov opsætning... og det papir jeg ikke fik købt...øvvvv...

  Nu har jeg læst historien 2 gange, og jeg fatter nada... så vi to skal lige have en snak på onsdag ;-)

  Hygge fra Betina

  SvarSlet
 6. rigtig godt lo og waw for en jul ha ha godt i bagefter kan grine a den ;O)

  SvarSlet
 7. Hvor er det sejt at lave et lo om sådan en aften, men som du selv skriver er det tit dem, man husker og griner af bagefter....

  Og så er jeg da vild med den måde du har lavet journalingen på, det må vist liftes til min datters konfi album....

  SvarSlet
 8. Hahaha ... ja det lyder da til noget nær den værste jul nogensinde ... godt at I kan grine af det nu :o) ... og jeg gad nu alligevel godt have været en flue på væggen, da du opdagede at det var toppen af træet han havde savet af ... hehehehehe

  SvarSlet
 9. Hahaha det er da humor...men helt sikkert meget sjovere nu end dengang. Hold fast jeg grinede af din kære søn, som savede toppen af træet i stedet for bunden. Kan lige forestille mig, at du har talt til 10 mere end 1 gang den aften ;)

  SvarSlet
 10. fedt LO til en god og sjov og mindeværdig historie :0)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...