onsdag den 12. november 2008

Tid til Lo'er igen :)

Så kunne jeg endelig få lavet lidt igen - altså LO'er...dem har der ikke været for mange af i et stykke tid, men nu ser det ud til at der kommer lidt gang i det igen. Det er såmænd ikke lysten der har manglet, men tit er jeg ikke kommet længere end til at sidde og fedte rundt med div. materialer - eller flytte lidt rundt på tingene. Til gengæld har det gået rigtig godt med at fylde div. indkøbskurve på adskillige web-shops *G*...dog er de ikke allle blevet trukket gennem kassen ......endnu ;D
Men det er vel osse en stor del af det at være scrapper: Man må lissom holde sig orienteret om, hvad der er af nye varer hist og pist..sæt man missede et eller andet brugbart - DET ville være møj træls ;D
Nå men tilbage til LO'erne i denne omgang. Billederne på dem er mere eller mindre ens, men jeg synes de er blevet rimeligt forskellige at se på alligevel - og da de skal i hver sit album med hver sin hovedperson er det jo ok :)

Materialer: CosmoCricket"Cogsmo-Bandwith og Mr.Roboto" - Karton - sværte - Primablomster - brads - Dymo - billetter - ChipboardArrows(MayaRoad) - Puffy Thickers(AmericanCraft) - div.penne+farver
Materialer: MyMindsEye "MellowCheerfulHappyStripes" - SandyLion "FlowerConfetti-FloralDelight" - Karton - sværte - Primablomster - billetter - brads - bånd - Dymo - ChipboardArrows(MayaRoad) - VinylThickers(AmericanCraft) - JournalingSpot(SPS-månedespakke)
Det var det hele for idag - tak fordi I kigger forbi :)

11 kommentarer:

 1. wawww og wawwww, hvor er de bare flotte,så lækre detaljer og flot opsæt, skønne billeder også.

  SvarSlet
 2. Super kreativt.. Det ser vildt godt ud.. og ja forskellen kan man godt se trods det lidt ens udseende.

  SvarSlet
 3. De to layouts er simpelthen så skønne. Synes du har lavet to rigtigt flotte opsætninger og sjovt at læse historierne. Ideen med morgenbilledet og eftermiddagsbilledet er sjovt. Sikke slidte de ser ud efter en dags hård leg! he he ;-)
  Flotte farver og flot pyntet! Sejt med pilene på superman-layoutet!

  Og så er det skønt at se nye layouts fra din hånd! :-)

  SvarSlet
 4. vildt lækre og sikke mange fede detaljer du har med...
  synes det er en rigtig god ide med billeder tidligt på dagen, og sent på dagen...
  flot flot :)

  SvarSlet
 5. De er bare vildt flotte begge 2. Lækre farver og mange skønne detaljer :0)

  SvarSlet
 6. hvor er de skønne,flotte dragter.fede LOer.

  SvarSlet
 7. Superskønne LOer. Det er nogle flotte opsætninger og lækre detaljer.

  SvarSlet
 8. Wow!! sikke nogle skønne LOer!! Totalt fræk sammensætning af papirer i superman - det stribede papir er bare super til siden!!

  detaljerne i den lille rødhætte er bare så feminine og farvestrålende at man bliver i super godt humør, blomsterne henleder tankerne til at hun går rundt i skoven og plukker til bedstemor... totalt sød fortolkning af eventyret, som du har fået sneget ind i LOet!!

  Jeg er dybt imponeret!! totalt respekt for dit store arbejde med siderne!!

  og tusind tak for inspirationen!!

  SvarSlet
 9. Woooow! Your layout is beautiful, the superman is lovely, both, i love them!!!

  Sorry for my bad english.

  Saludos desde México.

  SvarSlet
 10. Meget flotte Lo, hvor billeder og papir passer perfekt sammen

  SvarSlet
 11. Super flotte og farverige layouts du der har lavet!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...