lørdag den 14. juni 2008

Endelig - langt om længe :)

ENDELIG!!!!....kan jeg komme til at uploade billeder igen. Min søde søn har forbarmet sig over mig, så nu ligger mit ææælskede Picasa på hans computer (han var vel træt af at høre på mit brok *G*)
Denne gang er det bidraget til den 4. BOM-udfordring på TheScrapCat - den der skulle handle om barndommen. Jeg har valgt at bruge de gamle sort/hvide billeder som de er - synes de har deres egen charme, så derfor blev der ikke redigeret noget i dem :)
I de her BOM-udfordringer har jeg været lidt i tvivl om, hvor meget journaling der skulle med - om den evt. skulle være skjult osv. Men jeg er forvejen ikke meget for skjult tekst - synes det bliver så besværligt for dem der måske engang for lyst til at læse det, så den tekst der er, bliver det der kan ses :)
Håber teksten kan læses - synes det er blevet noget underligt i farverne, men kan ikke få det bedre :)

Materialer:
BasicGrey - "ScarlettsLetters" - Pearl og Desire - "Blush" - MilkChocolate
Karton - sværte - Prima blomster - brads
Lidt frihånds doodeling og håndskrift.

Det var alt for nu - tak fordi du læser med og ha' en skøn weekend :)

11 kommentarer:

 1. Sikke et skønt LO! Dejlige farver og jeg synes det er super flot, at du har valgt at beholde billederne i "den gamle stil". Det passer helt perfekt til temaet. Lækre blomster du har brugt. Og så forstår jeg godt, at du ikke vil lave skjult tekst, det gør jeg heller ikke selv. Det bliver så besværligt at skulle læse det senere hen.
  Også rigtigt god weekend til dig!! Og dejligt at se nyt på din blog!

  SvarSlet
 2. Ja, engang i mellem hjælper det at brokke sig ;0).
  Skønt LO. Kan godt forstå at du her brugt billederne som de er det ser rigitg godt ud.

  SvarSlet
 3. åhhh et utroligt nydeligt lo, du der har lavet :)

  SvarSlet
 4. Super flot LO. Jeg er vild med det gamle look!

  SvarSlet
 5. Dejligt at både høre og se fra dig....
  Et super LO, kan rigig lide den lidt gamle stil og farverne.... hmmm synes jeg har set begyndelsen af dette LO, kan det ikke passe...

  ang. journaling er jeg lidt delt... jeg har på 2 af mine bom, valgt både at have meget tekst på siden... den offecielle... men så har jeg samtidigt lavet noget skjult.. som kun er for mine børn, den anden side af min historien.... det skal jo så ikke tages ud af andre end dem engang......

  Hygge fra Betina

  SvarSlet
 6. Hvor godt at se/høre nyt fra dig ! Det er et rigtig skønt LO du har lavet til din BOM. Og godt at du lod være med at "pille ved" de gamle fotos :O)

  SvarSlet
 7. Uha, nej det er træls med det pc-sjov! Men dejligt at se lidt på bloggen igen, og dit barndoms-LO, er SÅ flot, godt at du har bibeholdt billederne som de er, og farver og papir matcher det hele så flot. Er som dig, også mest tilhænger af at teksten kan læses umiddelbart.

  SvarSlet
 8. Det her Lo er mildest talt FANTASTISK!!! Wow........

  SvarSlet
 9. Wauw - det er et rigtig lækkert LO du har lavet der. Det hele passer bare så godt sammen, og kan godt lide der er så meget trkst derpå.

  :)

  SvarSlet
 10. Jeg synes det er så flot gennemført dit Lo, og kan godt lide din mængde af tekst passer så fint ind med resten.
  Mente ellers jeg havde kommenteret på denne én gang før, men må have glemt at trykke "send" :o

  SvarSlet
 11. Dejligt layout i dejlige farver og en fantastisk håndskrift;0)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...