tirsdag den 10. juni 2008

Award

Jeg har fået en award - denne gang fra FrkScrap , med følgende begrundelse:
Har ikke kunne finde denne Award hos dig, så jeg vil derfor give dig den. Du får den, for alle de mange skønne kommentarer du skriver til mig, og fordi jeg synes dine kreationer er super flotte, som inspirer mig rigtig meget.
1000 tak - det luner rigtig meget :)

Jeg burde så sende den videre til fem andre (tror jeg nok) - men jeg nøjes altså med et par stykker, håber et er ok ;). Så den ryger videre i blogland til:

 • Betina/Hotcat fordi du laver nogen skønne LO'er i en stil som jeg supergodt kan li' - og altid lægger nogen skønne kommentarer på min blog ;) , men mest faktisk fordi du er en gæv quinde og en ildsjæl i AalborgScrapbookingKlub , og gør et stort stykke arbejde for at gøre vores skønne hobby endnu mere kendt :)
 • Marianne fordi du har en skøn scrappe-stil - sådan rigtig glad og farverig, og fordi du har en super evne til at skubbe andre igang med det der "håndskrift-halløj", så man tænker "nåå jamen hvor svært kan det være..." ;).

Det var det hele for denne gang - ha' en dejlig dag og tak fordi du kigger forbi :)

2 kommentarer:

 1. Hejsa

  Manner....tak skal du have... den er jeg bare så glad for....tror at jeg samler på dem... LOL....

  Fik du skitsen af mig????
  Og hvordan ser det ud med computeren???

  Hygge fra Betina

  SvarSlet
 2. 1000 tak for den ;o) Og for rosen *flov smiley* Og det der med håndskrift er da ikke så svært endda - beundrer din skrift vildt!! Den er bare SÅ flot!!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...