tirsdag den 1. april 2008

3. Udfordring BOM

Der er IKKE noget så dejligt som fridage - især da når de ikke på forhånd er booket op med alt muligt praktisk - så er der nemlig tid til scrap og alt det andet som er temmelig meget mere hyg'ligt end rengøring ;D
Og så er der osse tid til at lægge et par nye LO'er ind her.
Det første er det, jeg har lavet til 3. BOM-udfordring på TheScrapCat . Vi skulle beskrive en ting der betød meget for os evt. med billede, og det blev til søløveaskebægeret for mit vedkommende. Resten fremgår af teksten :)
Og JA - det er igen igen lavet med BasicGrey, så indtil videre holder det, at min BOM skulle laves med det papir - som jo altså for nye læsere er MIT TOTALT YNDLINGSPAPIR *GG*

Materialer:
BasicGrey: "Infuse - Salt, Lace, Invest"
BAsicGrey: "Periphery - Cork"
blomster - halvperler - sværte rub-ons (KellyPanacci) - kopipapir

Det næste LO er med min datter. Der er ikke tal på alle de ansigtsmasker hun har afprøvet, og lige her har hun gang i en muddermaske - man skal vel se godt ud på sådan en Nytårsaften *GG*......heldigvis blev resultatet...slet ikke dårligt ;)

Materialer:

SandyLion " FlowerConfetti" - FloralDelight - RedLicorice"

karton - blomster - sværte - epoxy stickers - knapper - linieret papir

Tak fordi I kigger forbi - ha' en rigtig dejlig dag :)

12 kommentarer:

 1. Jette du har altså bare den FLOTTESTE håndskrift! Det der LO med søløven er SÅ afsindigt flot og overskriften er lige til et 13 tal!

  SvarSlet
 2. Det er blevet til to meget flotte LOs!! Elsker den tekst du har skrevet om søløven, og jeg fik meget lyst til at selv at tage billeder af diverse ting fra min farmor og farfars tid...Dejlige minder at bevare - og hvor er det godt, at du har fået lavet en scrappeside om det.
  LOet af din datter blev så lækkert i farverne! Og sikke du kan doodle! wow! Sjov tekst - og super smuk datter du har. :-)
  Hyggeligt at kigge indenfor på din blog!

  SvarSlet
 3. Super flotte LO begge 2, er vild med dem begge.
  Smuk håndskrift du har, hvem der bare havde det :0).

  SvarSlet
 4. Super dejligt endnu engang at komme fordi her. Virkelig flot.. Jeg er vildt imponeret.. Glæder mig til næsten gang :)

  SvarSlet
 5. Ih hvor er de gode - jeg kan godt lide din stil...

  SvarSlet
 6. Hvor er de flotte begge dine LO's Som Charlotte skriver så er din teks bare så god om dine bedsteforældre. Dit LO med din datter er også super - lækker overskrift og flot pige.

  SvarSlet
 7. Har godt nok kommenteret "søløven" i galleriet.... men igen, et super godt LO, er vild med din journaling, og din Titel...

  Det nederste LO, fik mig lige til at tænke på alle de Amerikanske serier der kører ...LOL.... Igen et rigtig godt LO, opsætning, farvevalget, titlen ..ja, det hele...flot flot..

  Hmm..der sker altså noget med din scrappestil pt.... det ser vildt godt ud...

  Hygge fra Bteina

  SvarSlet
 8. Skønne layouts, jeg er vildt misundelig over din flotte håndskrift! det er kanonsjovt det billeder med muddermasken..sådan et har jeg også af mig selv hihi!

  SvarSlet
 9. Hello there,

  Thank you for visiting my blog! Even though I can't read Danish but I love your layouts. They are awesome.

  SvarSlet
 10. Lækre LO's du har lavet. Jeg er meget betaget af din tekst på BOM-LO'et. Det er et skønt minde at have.

  SvarSlet
 11. Hvor er bare flotte - især BOM-LOet! Den gik rent ind - fantastisk....

  SvarSlet
 12. Supperlækkert BOM-LO med søløven.
  Jeg er altså osse bare helt vild med din håndskrift - det ser SÅ godt ud !!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...