tirsdag den 29. april 2008

Award igen :)


På min blogrundfart fandt jeg ud af, at jeg igen er blevet "Award-winner" - og igen kan jeg kun sige 1000 tak til RumleBumle og Rikke som har sendt den videre til mig, jeg er superglad for den :)
Der følger nogen regler med awarden:
"Awarded parties must nominate five people who have not received the award.The blogs that receive the award must serve some purpose. Awarded parties must post the award banner on their site. The banner must remain linked to the above linked site."
Hmm...det er ved at være svært at finde nogen, som ikke har modtaget den, så lægger lige hovedet i blød og vender tilbage.
-------------------------------------------------------------------------
Og så er jeg tilbage - jepz jeg er sq hurtig *GG*
"Blogging with a Purpose" hedder denne award jo, altså at ha' et formål med sin blogging. Jamen det har vi vel allesammen på hver sin måde !! :)
Men jeg har valgt følgende (det kan godt være at I har fået den én gang før, men det er altså svært at blive ved med at gennemskue, så håber det ok ;)..)

Min begrundelse for, at I er valgt er, at I hver for sig - og med hver jeres unikke stil - repræsenterer vores dejlige hobby på det smukkeste.Det er altid inspirerende at besøge jeres blogs og følge med i hvad I pusler med, både udi scrapperiet, men også i jeres dagligdag i det hele taget :)

Så håber I vil ta' awarden til jer og sende den videre i blogland :)

4 kommentarer:

 1. 1000 tak for begge awards, Jette ;o) Dem er jeg rigtig glad for - og så er det jo min tur til at lægge hovedet lidt i blød.... ;o) Hav en rigtig god ferie/weekend.

  SvarSlet
 2. Ihhh tusind tak for awarden, Jette :O) Og selv tillykke med den selvfølgelig :O)

  SvarSlet
 3. Jeg siger også tusind tak til dig Jette. Dejligt sådan at blive tænkt på! Og sikke fine ord du har givet os med på vejen! :-)
  Håber du nyder weekenden!!

  SvarSlet
 4. Tilykke med awarden og tusind tak fordi du giver den videre til mig - det er altid så dejligt at få påskønnet sin blog :-) God søndag

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...