tirsdag den 1. januar 2008

Hovedbrud ;)

Nu syns jeg jo lige, at I skulle se min præmie i Decemberkonkurrencen på TheScrapCat-forum:

Det er - som I kan se - sådan et halvgennemsigtigt minialbum - eller som det hedder "Sheer Snowflake Coaster Album" fra MayaRoad med 8 sider.
Hmm..nu må jeg jo lige i tænkeboks lidt - sådan for at få nogen gode idéer til pynt osv. - det er nemlig noget helt nyt for mig sådan et album ;)
Skulle der være nogen af jer der lige har "Super-idéen" så må I meget gerne gi' lyd fra jer - eller hvis I har et link til sådan en fætter i færdig udgave, så man måske kunne få lidt inspiration ;)
Jeg har set nogen stykker i galleriet på scrapbook.com men de er HELT gennemsigtige......så lige nu er jeg helt blank... ;D......meen skal nu nok finde på noget ;)

Det var lige alt fra mig for idag - ha' en hyglig aften og tak fordi I kigger forbi :)9 kommentarer:

 1. ej hvor en fed præmie !! jeg har ikke set sådan et før, glæder mig til at se hvad du får ud af det :)

  SvarSlet
 2. wawww for en lækker præmie du der har fået, spændende at se hvad du får lavet :)

  SvarSlet
 3. Sikke en spændende præmie du har fået. Kan godt forstå at den giver dig hovedbrud. Det tror jeg også jeg ville få... har desværre ingen gode idéer til dig, lige nu.

  SvarSlet
 4. Hej Jette, tillykke med præmien!! Kan godt se udfordringen i den, men hvor jeg glæder mig til at se din "udgave", hvad med at lave den som et favorit album over ting i december måned(hvis du ikke er en af dem der allerede har lagt julen fuldstændig på hylden :-) Måske med 1 lille foto og kort tekst om fx. dine 5 favoritter i december...

  SvarSlet
 5. Hej igen Jette, har lige faldet over dette album også fra Maya Road, måske kan det få dine tanker igang :-) Du skal lige scrolle ned til slutningen af hendes øverste indlæg.. http://babssbabble.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Kan også godt forstå dine hovedbrud. Skal nok holde øjnene åbne på min vej rundt i cyperspace. Glæder mig til at se, hvad du kan lave med det.

  SvarSlet
 7. Lækkert album...lækkert hovedbrud LOL LOL LOL....
  Ajj, det er da en fin præmie, og du skal da næsten have en til for at lave det LOL LOL LOL

  Så, nu stopper jeg, skal nok være sød....;-)

  Men glæder mig absolut til at se hvad du får ud af det.

  Hygge fra Betina

  SvarSlet
 8. Hvor er de bare lækre, glæder mig til at se, hvad du får ud af dem. Her er et link til en der har lavet noget med dem: http://twopeasinabucket.kaboose.com/pg.asp?cmd=display&layout_id=1252125

  SvarSlet
 9. de album jeg har af samme slags har en film over så der ikke kommer ridser,tænkte det er måske derfor din ser halvgennemsigtig ud

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...