mandag den 23. september 2013

Project Life...eller ikke! ;)

På et tidspunkt var jeg HELT sikker på, at jeg simpelthen var nødt til at starte på Project Life, og fluks fik jeg indkøbt forskellige lommer til formålet. Siden har jeg så indset, at det aldrig bliver et projekt for mig - sådan kan det jo gå *G*
Til gengæld har jeg så taget lommerne i brug til et andet formål. Jeg har nemlig mindst en zillion fremkaldte billeder liggende - af alle mulige slags, men en ikke ringe del er jo faktisk af Sarah (det havde I garanteret aldrig gættet *G*) - og lur mig om ikke der bliver mindst ligeså mange fremkaldt af Cassandra og Silje ;)
Der er billeder til flere layouts, end jeg nogen sinde kommer til at lave - og mange af dem er heller ikke specielt egnede til formålet - de er bare fremkaldt fordi de er søde/sjove/spændende osv.osv. 
Nogen af jer kender det sikkert godt *G*
Så fik jeg jo den lyse idé - synes jeg da selv - at bruge PL lommerne til at få en masse flere billeder med i vores albums, og spreadet herunder er så nogen af de første:


Jeg har brugt materialer fra gemmerne bl.a. papir fra October Afternoon, nogen oldgamle Basic Grey bogstaver og washi tape - meget simpelt.
Tekst er der ikke meget af (og det er jo næsten uhyg'ligt, når man tænker på, at mit mantra er JOURNALING *G*) - men lige her synes jeg ikke det var nødvendigt.
Så jow - PL kan sagtens blive mit project også, bare på min måde ;)
---------------------------------------------------

Det var lige et lille pip fra mig - håber I alle nyder det skønne sensommervejr og sørger for at ha' projekter i massevis, når vi nu snart kommer til det "rigtige" efterår med masser af indendørs-krea-hygge ;)


Follow Me on Pinterest

4 kommentarer:

 1. Fedt Project Life! Eller hvad det nu er.... Det var da en fantastisk god ide at putte de søde unger i det!

  SvarSlet
 2. Du har da sat scrap papir bag billederne, så det smager da lidt af Project Life, jeg ved at jeg ville heller ikke kunne overkomme at "skrive/sætte billeder ind" hver uge, men hvis du forsætter som her bliver det da et skønt album, med de kære små, som fylder så meget i vores bevisthed. knus morkaren.

  SvarSlet
 3. Super skøn idé! :)
  Jeg har også en del af lommerne liggende - og jeg har det som dig: det bliver vist aldrig rigtig mit projekt :)
  Kan rigtig godt lide den måde, som billederne er sat op på - og lidt scrap-agtigt er det da :)

  SvarSlet
 4. Det er da alle tiders gode ide at lave dit eget PL på den måde. Lommerne er jo perfekte og der er plads til mange billeder.
  God weekend herfra.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...