onsdag den 8. august 2012

Gatefold/easel kort på bestilling! ;)

Min søde svigerdatter sms'ede forleden - om jeg ikke lige kunne lave et kort til et bryllup, som de skulle til på lørdag!!
....og jow jow selvfølgelig kunne jeg det - er jo i forvejen fuldstændig vild med at lave kort *G* - til gengæld fik jeg frie hænder mht. farver, pynt osv. - det var jo altid noget ;)
Nååå men fandt da en model jeg synes er fin - og så var der bare lige at finde noget papir osv. Det viser sig så, at jeg faktisk kun har ét stykke papir i 2 exemplarer, der er egnet  til kort! ;)
Alt det andet papir er tydeligvis købt med layouts for øje - og det er jo nok meget logisk, når det er mig der har købt dem :D
Modellen er et gatefold/easel kort - og det er såmænd bare en krydsning mellem de to slags kort, men på den måde blev der lidt mere plads til skrivefelt og pynt.
Her er kortet når det er lukket - desværre ses guldstickles på blomster og sommerfugle ikke ret godt..beklager, men I kan da se idéen i det:


Herunder er kortet åbnet - jeg fandt nogen "Det siger børn om bryllupper-citater" - synes de er lidt søde/sjove, så de kom på indersiderne:


.....og jeg bryder så sammen og tilstår, at det faktisk var lidt sjovt at lave kortet - en enkelt gang ...eller måske to hvis det byder sig *G*
Nu håber jeg så bare, at kortet falder i go' jord både hos svigerdatteren når hun henter det senere - og hos dem der skal modtage det ;)
-----------------------------------------------------
Sarah og jeg var jo i cirkus i weekenden - og Bedste her tog jo en MASSE billeder...troede jeg!! Det viser sig, at mit gamle camera åbenbart ikke kan tage billeder med blitz længere - der var kun nogen grumsede firkanter da jeg fik checket efter :(
Så ingen layouts med billeder fra den tur - til gengæld har jeg jo så en glimrende undskyldning for, at kigge efter et nyt camera! :)
-----------------------------------------------
Ha' en dejlig dag allesammen - og tak fordi I lægger vejen forbi :)

Follow Me on Pinterest

12 kommentarer:

 1. Hvor er det flot Jette (du ka jo godt) de der navne har du skrevet dem på PCen? de er utrolig flotte, og hvor var det synd at kameraet gik død på det uheldige tidspunkt, hvor lille Sarah så cirkus, du må have et nyt, for nu er der jo snart to der skal fotograferes. knus morkaren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja teksterne er printet på karton :)

   Slet
 2. Jamen dog. Hvad ser man ? ET KORT. Og et ualmindeligt smukt af slagsen - og så et 2 i 1 kort. Du er da bare god. Det er rigtig flot og en smart kombination.
  Når du nu ikke har billeder til layouts, så må du jo lave kort......og hvorfor ikke ?
  Godt I havde en god tur i cirkus, så må det med billederne komme i anden række.
  God onsdag - måske endda med mere kort-lavning.

  SvarSlet
 3. Du bliver da helt klart VILD med at lave kort. Og det du har lavet her er tæskeflot!
  ---
  Hvor ærgerligt med din svipsede billeder - men så er der da grund til endnu en cirkustur - og et nyt kamera - hihi... Intet er så skidt så det ikke er godt for noget.

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare rigtig flot - syntes da bestemt du skal fortsætte med flere kort også ggg hvor øv p... Og meget mere med de billeder :( jeg bruger kun min iPhone men den har et super kammera syntes jeg og har altid kammera ved hånden ;-)))

  SvarSlet
 5. Man kan ikke se du ikke er til kortmageri ;) Det er sueprfint det du har lavet! :) Jeg er også vild me dde der børnecitater! Træls med billederne - men forhåbentlig syntes Sarah det var en skøn tur uanset :)

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare et flot kort, du har lavet. Skal flappen med datoen på klappes op foran, når kortet skal i kuverten. Det er jeg vist nødt til at lifle på et tidspunkt :-) Hvor er det ærgerligt at du ikke lige fik nogle billeder fra Cirkus, som du kunne scrappe, men så har du jo en god undskyldning til at låne Sarah en anden gang. Knus

  SvarSlet
 7. Lovely, you are very talented. I am following you from Rome! Have a nice weekend!

  SvarSlet
 8. Hvor er det blevet et lækkert kort, på trods af at det at finde papir var en udfordring i sig selv... griner.. og ja man kan godt hygge sig med at lave kort.. bare lidt ind i mellem... god dag til dig

  SvarSlet
 9. Lækkert og gennemført kort... så flotte papirer og farver. Ha en god aften

  SvarSlet
 10. Hvor er det bare blevet et lækkert kort....tror da næsten jeg er nødt til at lave sådan et til min mormors fødselsdag på lørdag!

  SvarSlet
 11. et lækkert kort, rigtigt fint

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...