lørdag den 23. juni 2012

Udfordring med Model Sarah ;)


Så fik jeg da lige kreeret et layout mere til en af udfordringerne på TSC og efter en skitse på Pagemaps juni - og til denne her skulle der bruges filefolders. Jeg har valgt at skrive journalingen på sådan en fætter, og i folderen er et par små tags. 
Det er igen Sarah, der er hovedpersonen (det kan være, at hun på et tidspunkt bliver glad for at der bliver flere børnebørn, så de kan dele model-rollen *G*)
Titlen lå lige for: "Oops! I did it again", for det er jo sådan det er, når man lige er ved at lære at komme rundt på gå-ben. Så er der vildt mange spændende ting der skal pilles ved igen og igen ;)
SÅ nej det er IKKE fordi jeg er Britney Spears fan, at jeg lige valgte den titel *G*Farverne på chipboard-swirls'ne er desværre blevet meget mørkere på billedet, end de er i virkeligheden, men det kunne ikke blive bedre. 
Ellers er der brugt papirer fra MME, Imaginisce og Sassafras Lass, som har ligget længe i gemmerne - og sådan bliver det nok ved...altså med de gamle papirer, som på de sidste mange LO'er...men hvor er det fedt at få brugt noget af alt det papir, der har hobet sig op ;)

-------------------------------------------------------------
God weekend til alle - og til jer der skal ud og se bål: Rigtig god Sankt Hans aften og hold nu godt fat på kosten på turen til Bloksbjerg ;)

Follow Me on Pinterest

7 kommentarer:

 1. Dejligt LO med lille Saramus, hun har det godt når hun er hjemme hos bedste, og når den næste kommer bliver der konkurrence om hvem der bliver scrappet medst, Ellemor har haft talt op om hun nu var på lige så mange LOer som Lause, så glæd dig. knus morkaren.

  SvarSlet
 2. Et sødt layout med en sød model. Om det er gammelt eller nyt papir er nu ikke så vigtigt synes jeg - mere om helheden er i orden - og det er den!
  God weekend og god midsommer - og god flyvetur - haha.

  SvarSlet
 3. Hvor er det et flot layout med fine detaljer og en sød model.

  SvarSlet
 4. Hvor er det sødt.
  Flot opsætning og så er det så fine papirfarver du har brugt sammen. Ingen kan jo se det er gammelt papir. Og ellers kan det jo også være lige meget. Bare det er pænt...
  Det bliver da kedeligt for Sara, når hun ikke er ene-barnebarn. Tænk at skulle til at dele opmærksomhed...
  God søndag. Meldte afbud i aftes, pga benet.hihi

  SvarSlet
 5. Lækkkert lo og sød titel :) Ja jeg er her stadig - efter sankt hans gggg

  SvarSlet
 6. Sikke en yndig lille pige : ) lækkert lo og skøn titel : )

  SvarSlet
 7. Virkelig flot og sød side :)
  Hvor er hun kær på billederne :)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...