onsdag den 15. juni 2011

Nyt familiemedlem ;)

Så er bloggen igen kommet lidt i baggrunden - men sådan er det jo altså somme tider - ik' noget at gøre ved det ;)
Der er ikke noget scrap at vise idag - men til gengæld syns jeg, at I skulle hilse på et nyt medlem af familien - som er en del af Peters konfirmationsgave fra en af storesøstrene.
Så jeg præsenterer lige BENT - en lille skægagame, som altså er flyttet ind idag. Det er ikke utænkeligt, at han kommer til at figurere her på bloggen i ny og næ - sådan ind imellem scrap osv.Nu håber vi jo, at Bent kommer til at trives - og da det er første gang vi har sådan en fætter i huset, er der jo en del at lære, men det skal såmænd nok blive spændende ;)
.......i hvert fald synes Peters mor aka MIG - at det var mere end godt at selvsamme Peter gik væk fra fugleedderkoppern, som havde været på tale i lang tid. Så havde den nemlig IKKE fået et hjem her *GG*


Photobucket

18 kommentarer:

 1. Sikke en lækker lille fyr. De er rigtig sjove, og ikke spor væmmelige de skægagammer. Håber I alle bliver glade for at bo sammen, og at jeres slemme mis ikke jagter ham *G*

  SvarSlet
 2. Ka du ikk li ADDRkopper? :o) hehe ... BENT er da zøøøøøød - ham må du scrappe om (hvis altså det er en ham? ) Syns osse nok der er lidt stille her i Thanni-land - men sådan er det jo ind imellem - kender det ganske godt selv. Skide være med det - bare du har det godt!

  SvarSlet
 3. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal syntes, hvor stor er den? kan man ikke komme til at træde på den? men den går måske slet ikke på gulvet? ja det var mange spørgsmål om ham lille Bent, godt i gik væk fra fugleedderkoppen, uhyggelig tanke. v.h. morkaren. p.s. tillykke med famillieforøgelsen, hvad siger Sara til den?

  SvarSlet
 4. Ingen kommentarer......
  Andet end tillykke med dyret.....LOL.
  Og jeg plejer jo ellers ikke at holde mig tilbage...

  SvarSlet
 5. En kær lille fyr... held og lykke med ham:-)
  Ha en god dag!!!

  SvarSlet
 6. Jeg synes, at den er flot. Godt at han valgte den frem for edderkoppen ; )

  SvarSlet
 7. tillykke med den lille ny. Håber at I ikke får natteroderi..hæ hæ...

  SvarSlet
 8. Velkommen til Bent... jeg kan godt forstå at du ikke gik ind for fugleedderkoppen, den var heller ikke gået hos mig... griner. Håber at du får alletiders weekend

  SvarSlet
 9. Er oss mere til øgler mm end edderkopper - Kan vist klare alt andet kryb end lige dém :/

  SvarSlet
 10. Tillykke med fætter Bent - han ser da så fin og flot ud !
  Håber I får ham til at trives godt..
  God weekend fra
  Hjørdis :0)

  SvarSlet
 11. kan godt forstå du satte grænsen ved en fugleedderkop - så hellere en Bent.

  SvarSlet
 12. Tillykke med familieforøgelsen :) Ham Bent er da vel nok nuser :) Håber I får rigtig meget glæde af ham :)
  God weekend herfra :)
  M.

  SvarSlet
 13. Hej Jette.
  Hvor er han sød. Kan godt forstå du var glad for sønnen gik væk fra edderkoppen.

  Ham her er meget sødere. Har selv været helt forelsket i et par jeg så hos dyrehandlen. De var så sjove og søde. Dog har jeg lidt svært ved lidt af deres menu, så måske derfor det ikke blev til mere.

  Har I læst i bøger om det ikke er bedst med et par, så Bent ikke bliver for ensom, der er jo nogle dyr der helst skal være et par.

  Men tillykke til sønnike med Bent, sød er han i hvert fald.

  Kram fra Lise

  SvarSlet
 14. Kære Jette.
  Hvor er Bent sød.. kan godt forstå at du elsker ham, sammenlignet med ønsket om mega-edderkopper :o)
  Kender godt til disse overvejelser. Min yngste er også helt vild i den ikke behårede afdeling af dyrehandelen.. Og jeg er kommet til at ELSKE hans to små skildpadder - og kigger til dem hver dag... Og han har haft mange overvejelser i den reptile afdeling.. :o)

  jeg håber, at du får en super skøn weekend!
  Kæmpe knus
  Engel..

  SvarSlet
 15. Jaaaaa... ved ikke lige hvad jeg skal sige... andet end jeg ihvertfald er glad for at det er hos dig den bor, og ikke hos mig... men hvad gør man ikke for de unger ;-)

  Hygge fra Betina/Hotcat, som ikke kan få lov til at kommenterer som andet en anonym?????

  SvarSlet
 16. ej hvor ser den sød ud. Jeg fortrækker også ham frem for det andet kryb, puha... ogjeg er ellers ikke sart LOL Kommer der mon nogen Layout med Bent framover? og hvad spiser sådan en størrelse til daglig?
  Vi har også fået familieforøgelse (se evt min blog) :)

  SvarSlet
 17. Tillykke med kræet :) Sådan nogen har jeg også haft engang. Dejlige dyr, som kan bliver meget tillidsfulde.

  SvarSlet
 18. Ej hvor morsomt, mine forældre har også et par af disse herlige dyr. 2 af dem er håndtamme og nogle rigtig hyggetosser. Min mor læser også ALT omkring dem. Jeg glæder mig til at følge med.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...