søndag den 22. maj 2011

Konfirmation - og en tur i en Ford Mustang ;)

Så fik vi knægten konfirmeret - og jeg kan fortælle, at vi (og især Peter) havde den allerbedste dag!! :)
Da vi kom ud af kirken holdt der en Ford Mustang og ventede på ham - og jeg skal hilse og sige at så bli'r det ik' meget bedre!!... *G*....
Nu skulle vi jo ikke holde festen her i Aalborg, så den søde chauffør kørte en god tur med Peter og fik taget nogen skønne billeder (1000 tak Esben!) inden den unge mand blev afleveret og vi kunne køre til fest.

 


------------------------------------------------------------------

Peter har jo to hold halvsøskende - da jeg mødte hans far havde vi tre store unger hver, og så kom Peter til som rosinen i pølseenden :)

De store unger har ikke set hinanden i de ca. 12 år, der er gået fra vi flyttede fra hinanden og Peter har jo således heller ikke været sammen med sine 6 søskende på én gang siden.
Men hold op -  hvor var det skønt at se, at der var knus og smil over hele linjen og det bedste var at alle 6 voskne søskende og deres kærester (og selvfølgelig også vi andre) var helt opsat på at give Bettebror den allerbedste dag, og det blev det i den grad med go' mad, taler, sange, en "Her er dit liv"-quiz om Peter og ikke at forglemme Peters egen takketale. Han havde forfattet den som en Oscartale - og der var ikke én der ikke var nævnt - og humor har han jo knægten *G*....så det var super fedt :)
Der blev taget tonsvis af billeder og heldigvis også familiebilleder hvor alle var med og storebror Heine var en ren Spielberg med video kameraet *G*- så nu glæder jeg mig til at det hele bliver samlet.
Jow det var en dag lige efter bogen, og det var en MEGET glad - og meget træt - konfirmand vi havde med hjem ved 0:30 om aftenen ;)
----------------
Det blev ordene for denne gang - håber I alle har en dejlig søndag :)

 
Photobucket

13 kommentarer:

 1. Lækker bil : ) forstår godt at han sidder med et kæmpe smil : )
  Lyder rigtig godt at alle gerne ville give ham en god dag og at den blev god : )
  Nu har du sikkert masser af nye billeder at scrappe : )
  Rigtig god søndag aften

  SvarSlet
 2. rigtig mange gange tillykke med ham. hvor er det dejligt at det hele bare kørte på skinner. håber der er en mega stak billder klar til scrapning

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med ham. Dejligt at han havde en skøn dag og at hele familien var samlet for at fejre ham. Nu er der jo så lidt flere billeder og en ny historie at scrappe :-)

  SvarSlet
 4. Et stort tillykke med sønnike - er slet ikke i tvivl om I havde en skøn dag.
  Nu må der jo være godt med billeder at scrappe af.
  Ha' det godt. Vi ses

  SvarSlet
 5. Stort TILLYKKE med bettemanden (er det ikke sådan du kalder ham) godt det hele gik godt, og nu kan du godt finde hen til scrapbordet, det er fast arbejde i lang tid fremover. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med ham Jette... en stor dag for både forældre og barn er det jo... også selvom man har været der et par gange eller tre før... Glæder mig til at se hvad der ellers kommer af billeder/LO'er fra dagen...

  Vi sås onsdag...

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med konfirmanden. Man kan se på hans stolte smil, at det var et stort hit med den mustang! ;)Glæder mig til, at se billederne scrappet!

  SvarSlet
 8. Og hvorfor er det indlæg så lige smuttet min næse forbi? :o) Men nå... bedre sent end aldrig... Stort Tillykke med Sønnen! Det ser bestemt ud til I havde en helt fantastisk dag - og han blev da standsmæssigt transporteret ud i Voksenlivet :o) Nu glæder vi os så til du begynder at scrappe alle de mange billeder - hehe.

  SvarSlet
 9. Stort tillykke med sønnen, der ser så sej ud i den bil... lyder til at ha' været en minderig dag!!!

  Ha en god aften

  SvarSlet
 10. Stort tillykke med Peter. Hvor dejligt at alt gik godt, og han ser bestemt også tilfreds ud.
  Og især godt at alle kunne lade gammelt fnidder være glemt, for at drengen kunne få en mindeværdig dag. SÅDAN !

  SvarSlet
 11. Tillykke med knejten! han ligner en der har fået en stor drøm opfyldt!

  Respekt for at I kunne forenes omkring at fejre ham. Jeg har været til en konfirmation i år hvor konfirmanden, havde det så skidt over alle dem hun gerne ville gøre tilpas, at hun slet ikke kunne nyde sin dag.
  Det er sejt gjort af jer!

  SvarSlet
 12. Tak for din kommentar på min blog, det har jeg virkelig savnet, og du kan være helt sikker på at lille Sarah nok skal kaste sig over din saks og papir når hun bliver lidt stører, problemet har været at holde dem væk fra de ting jeg er øm om, og ryde op efter dem, (det lære børn ikke i dag) og jeg kan godt love dig at man er træt når de smutter hjem, men Lause var klar til at forsætte her i dag klokken 9 i morges. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 13. 1000 gange forsinket tillykke med ham - hvor ser han bare glad ud :) :)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...