tirsdag den 18. maj 2010

Her er vist lidt stille ;)

Som Engel så rigtigt siger i sin kommentar på et tidligere indlæg - jamen så er der - eller har der i hvert fald været ret stille her på det sidste.
Bloggen (og scrap) har været en lille smule nedprioriteret må jeg jo konstatere. Når der ikke er noget scrap at vise (eller bare noget der ligner) - jamen så er der heller ingen indlæg. Såmænd ikke fordi jeg ikke kan finde noget at skrive om, men jeg har bare en fornemmelse af, at folk stort set kun gider læse med, hvis der er LO'er osv. at vise.
Måske tager jeg fejl - og det kunne jo være dejligt at vide hvordan I - mine søde læsere - har det med dét ?
Nå men i det her indlæg er der altså bare nada scrap!
Til gengæld kan jeg fortælle at d. 1. juli - altså om noget over en måned kommer vores soldat hjem på 3 ugers leave....weeee...jubii...huuurra!! ;D
Syn's godt nok også jeg snart gerne vil se ham, sådan i levendes live :)
DET glæder vi os SÅ meget til - og når hans leave så er ovre, så har han heldigvis kun 4-5 uger tilbage i Afghanistan.
Synes lige I skal ha' et billede af Camp Baston by Night med indgangen til Camp Viking, som er den danske lejr:
Uanset hvad, så ER det altså en lille smule underligt, at sønnike vader rundt dernede i ørkenen.

--------------------------------------------------

Som jeg vist skrev sidst, så blev vores lille SarahMus 1 år d. 13. april., og det blev behørigt fejret med lagkage som man HELT SELV må rode i *G*
Til en start var hun nu ikke helt sikker på, om det nu ku' være noget der ku' spises, meeeeen det gik nu ret hurtigt op for den lille frøken ;D

Her er hun så snapshottet med sin faster Ditte - og i fasters øjne findes der vist ikke skønnere unge :)

Hmm..og hvad kan der ellers være af nyheder siden sidst ????.....jo min ældste søn bestod sin examen som webintegrator med et 12- tal - way to go Heine! :).....så alt i alt så går det fint i Aalborg.
.......og mig ..??...jow jeg venter på at den store scrapinspiration skal indfinde sig igen - og det gør den såmænd også nok, sådan plejer det jo at gå ;D

Det var vist ordene for idag - og tak fordi I stadig gider kigge indenfor og lægge kommentarer, det glæder mig rigtig meget :)

11 kommentarer:

 1. Jeg syntes det er rigtig dejligt at høre at der er liv i dig endnu ;o) Elsker at læse om hvordan i andre har det for ja det er jo som om man kommer til at kende hinanden og kan så gå og tænke på om personen helt har droppet din blog ;o)

  Dejligt sønik snart er hjemme og ikke mindst stort tillykke med prinsessen - sikke tiden går ;o)

  SvarSlet
 2. Jeg gider i hvert fald godt læse om andet end scrap :)
  Tillykke med 12-tallet og den lille prinsesse :)

  Hav det godt
  Kram Maria

  SvarSlet
 3. Jeg er først lige selv 'vendt tilbage' til scrap, blogs osv. Så jeg ved præcis, hvordan du har det. Tilgengæld synes jeg, at det var hyggeligt at læse dine tanker og se et par billeder. Det er altid spændende at få et lille indblik i så godt som fremmede mennesker liv...det synes jeg i hvert fald. Jeg kan godt forstå at du ser frem til at få sønnen hjem fra ørkenen, og tillykke til ham med 12-tallet! :)

  SvarSlet
 4. hvor hyggeligt at høre fra dig igen. skønt han snart kommer hjem på leave... tillykke med 12 tallet til den anden knægt. og lillepigens 1 års dag.

  SvarSlet
 5. Dejligt at læse lidt fra dig igen! :) JEg gider helt sikkert læse med, selvom der er ikke er scrap på programmet! Man hører jo hvad bloggere går og laver i hverdagen, og får styr på, hvilke børn de har, hvad de laver osv. Så jeg synes det er hyggeligt at vide, at Heine har bestået eksamen - tillykke med ham, og at Ronni snart kommer hjem til sin mooar - dejligt for Jer alle!
  Solskinshilsner til dig!

  SvarSlet
 6. Dejligt at høre lidt igen :o) Tillykke med sønnen - og dejligt, at den anden søn snart kommer hjem.... Kan godt forstå, at I glæder jer...

  SvarSlet
 7. Kære Thanni.
  Hvor er det skønt at høre, at du snart skal gense sønnike... har flere gange tænkt på dig, når man hører ordet Afghanistan i nyhederne...! Og søde Sarah har holdt sin første fødselsdag... Og sikke en køn datter du har! 12 er fantastisk flot! Du har jo massere at fortælle...! Inspirationen til scrap skal såmænd nok komme... Dejligt at høre fra dig!
  Håber du og dine får en fantastisk Pinse.

  Knus
  Engel..

  SvarSlet
 8. Hej thanni, jeg elsker jo at læse med her på bloggen uanset om det er scrap eller hverdagsliv. Tillykke med lillepigens fødselsdag og også tillykke med 12tallet :)
  Ønsker dig og din familie en super god pinse

  SvarSlet
 9. Jeg gider også altid læse/ høre om stort og småt i dit og dine ungers liv *Ü*

  SvarSlet
 10. Hej du - kigger lige forbi her. Jamen vores blogge skal bestemt have plads til andre tanker også. Tak for din kommentar hos SS - nej jeg vidste ikke du havde en søn dernede - dejligt han snart har leave og kommer hjem. Jeg har selv mange både yngre og ældre og pensionerede soldater i familien (bl.a. min mand) så ideen lå lige for og netop det at der er et kort med en sød, sjov eller passende tekst osv. gør det forhåbentlig lidt nemmere lige at skrive en lille hurtig hilsen hjem end et tomt ark brevpapir der skal "tages hul på" i de få pauser. Til lykke med den lille prinsesses 1. fødselsdag og din anden søns fine eksamen. Dejligt når det går vores unger godt ikke?? Mange tanker herfra hilsen Charlie

  SvarSlet
 11. Hi Thanni! just stoping by to thank you for follow my blog!! I just saw you as one of my follower and made me so happy!! Thank you!!
  Have a wonderful weekend!
  HUgs
  Lidia

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...