lørdag den 18. april 2009

Lidt mere Prinsesse

Altså - der må lige et par extra billeder til af Prinsessen.....som skal hedde Sarah :)

2 dage gammel - og ta'r al opmærksomheden med ophøjet ro ;D....så hvis det fortsætter sådan, jamen så får de nye forældre det jo nemt......meeen det er jo heller ikke sikkert det gør :)
Igår kom familien hjem efter 4 dage på Patienthotellet ( og DET er sq et godt tiltag med det Patienthotel, hvor sådan en ny familie kan være sammen hele døgnet, uden al den uro som der jo altid er på et hospital :)..)
Det er jo først nu at far og mor skal til at lære det lille pus rigtigt at kende - og de fleste af os kan jo nok godt huske hvordan det var at være "første-gangs-far/mor"....ikke altid den nemmeste situation, for de der små kommer jo ikke med en Manual...selvom det ku' ha' været et plus somme tider *G*

Billedet herunder er min datter, der fuldstændig er gået i Faster-mode *G*.....og hun glæder sig i den grad til at komme ud og trille med barnevogn. Så må vi jo slås om det ;D


Det var lige en lille update herfra - måske er det ikke den sidste ;D...
Ha' en dejlig dag - og tak fordi I kigger forbi og for alle jeres søde kommentarer - det er bare skønt :)8 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle skønne billeder ! Suk ja, sådan nogle små pus...det er efterhånden nogle år siden :O) Hmmmm...brugermanual...måske du kunne scrappe en sød lille manual til forældrene...bare sådan lidt for sjov!? Kan du ha en skøn weekend.

  SvarSlet
 2. Hej Thanni,

  Hvor er hun kær, og sikke et dejligt navn!! Synes det er en rigtig god ide med sådan en manual, evt. kan det jo laves som et minialbum?

  SvarSlet
 3. Ej hvor er hun bare dejlig, kan godt forstå, du er stolt....

  Endnu engang TILLYKKE...

  SvarSlet
 4. prinsse Sara er bare for lækker ,kan godt forstå der bliver lidt sport i hvem der skal gå tur med hende.. god weekend..

  SvarSlet
 5. Huha.... en lækkerbisken... hun må da vist med Farmor til Aalborgscrap en aften.... ;-)

  Hun er da bare for dejlig Jette, kan godt fostå at der er rift om hende.... måske et turkort var på sin plads... så forældrene også når at få hende engang imellem.... LOL

  SvarSlet
 6. Åhhhh hvor er hun da for sød - OG STORT TILLYKKE med din nye titel ;o) Og billeder af sådan en lille prinsesse kan man da ikk se for mange af ha ha

  Rigtig skøn søndag ;o)

  SvarSlet
 7. Nåårh... så fin hun er.
  Hun ser så dejlig veltilpas ud ;-)

  Glæder mig til at se (mange) flere billeder med hende. :-)

  SvarSlet
 8. Hvor er hun bare skøn og fredfyldt... Og Sarah er et skønt navn...Endnu engang tillykke med den lille prinsesse..!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...