søndag den 25. januar 2009

Ugeudfordring på TSC

Jeg har en hel lang weekend til min rådighed...og det er jo bare skønt, så selvfølgelig skal der osse scrappes når nu muligheden er der :)
Da jeg sad og fandt billeder frem, kom jeg - for 100. gang - til at tænke på, om jeg burde gøre noget ved de gamle billeder. Jeg mener, de ER jo ikke altid lige gode i kvaliteten!! - og når jeg så ser de perfekte billeder andre bruger :/ .....
Men nix...jeg vil beholde dem og scrappe dem som de er. Der skal ikke redigeres i dem - lissom jeg faktisk heller ikke redigerer i de billeder vi tager nu (højst en lille tur igennem Picasa - eller for at lave et sort/hvidt billede).
Så den diskution gider jeg ikke ha' med mig selv mere - BASTA ;)

Nå men til LO'et herunder :)
Det er billeder fra den allerførste gang Ronni var i bad (han blev født 9 uger for tidligt).
Og jeg skal hilse og sige, at hans far i hvert fald IKKE skulle være den første til at bade ham. Sæt nu knægten gik i stykker !!! *G*
Men hygge bagefter - DET var noget helt andet :)
LO'et er lavet til Ugeudfordring uge 2TSC . Her skulle der bruges stempler på LO'et. Jeg har brugt nogen blomsterstempler i to hjørner, som har fået lidt farve med farveblyanter - et journalingstempel og nogen miniugler. Jepz det ER med vilje de ikke sidder lige de små ugler *G*.........og forresten er LO'et lavet med udgangspunkt i en Pagemaps-skitse.
Materialer: MME: "29.th StreetMarket"
MakingMemories: EdgeBlue"
karton - sværte - div.stempler - blomster - DCWV AlphaStickers - bånd - brads - MayaRoad Arrow - farveblyanter

14 kommentarer:

 1. Jeg er helt enig med dig... Gamle billeder der ikke er skåret til, har sin egen charme, så dem ville jeg heller ikke ændre på!!

  SvarSlet
 2. åh.... den er flot,og såååå lille han var.

  SvarSlet
 3. Gamle billeder har helt klart ret til at blive scrappet! De har jo også en skøn historie - og det er jo lidt sjovt at se påklædning, hår, omgivelser fra "der-var-engang".
  Rigtigt flot layout - åhh hvor var han bare lille! Jeg kan rigtig godt li' opsætningen og den megen tekst. Lækre farver!!
  Rigtig god (resten af) søndagen til dig.

  SvarSlet
 4. kan da kun give dig ret med gamle billeder ;o)

  Rigtig skønt lo du har lavet, og sikke en lille fyr ;o)

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Hvor er det nogle lækre farver. Sådan lidt sarte ligesom den lille nye baby og så er der jo også lige alt det der med vandsymbolik :-) Og god ide at lave den bort med uglerne i venstre side. Jeg elsker jo, når tingene bliver brugt flittigt, og det må det stempel da siges at være blevet nu. Flot LO

  SvarSlet
 7. skøndt at se gamle billeder blive brugt,rigtig flot LO. sjovt at se frisyrer fra dengang i 8oerne.knus

  SvarSlet
 8. Sikke da et skønt skønt LO, er vild med farverne og detaljerne og ja er vild med det hele!! :)

  SvarSlet
 9. hej igen glemte at sige der er en award til dig på min blog.

  SvarSlet
 10. Det er et flot layout, du har lavet. Dejligt farvevalg og herlige billeder ; )

  SvarSlet
 11. nu er billedet af awarden lag ind.sorry.

  SvarSlet
 12. Nåårh hvor var han lille. Super dejligt LO du har lavet. Jeg har også en masse gamle og rigtig dårlige billeder fra Mads' barndom, men scrappes det skal de altså! De hører jo med, uanset om de er af en noget ringere kvalitet, end de billeder vi idag kan tage med digi kamera!

  SvarSlet
 13. Sikke en lille mand - jeg kan nok godt forstå, at far synes, det var lidt farligt at vaske ham første gang ;o) Det er et dejligt layout, og det er skønt med så meget journaling samt at se de ældre billeder scrappet så fint.

  SvarSlet
 14. psssst!! Jeg har udfordret dig på min blog ;-)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...