fredag den 18. juli 2008

Award


Jeg har været så heldig, at få en award fra Rikke - og det endda selv om jeg ikke har været ret aktiv i blogland på det sidste.
Derfor varmer det endnu mere og jeg er superglad for den, det er nemlig altid skønt at vide, at det man laver osse har interesse for andre :)
Award rules are:
1.Winner takes and uses the LOGO.
2.Make a link to the page who gave you this award.
3.Find at least 7 pages to give this award – (best blog design, best show of designs, whatever YOU find to be the reason why it is the most BRILIANT web page).
4.Make links to the pages you choose.
5.Make a comment and let them know they have been AWARDED.Nu skal jeg så lige finde nogen, der skal modtage den. Hmmm...går lige i tænkeboks lidt og vender tilbage ;)

---------------------------------
Jepz - og jeg er bare lynhurtig *G*....
Må indrømme at jeg ikke har checket om de jeg har valgt, har modtaget awarden tidligere - men hvis det er håber jeg det er ok .)
Jeg har valgt:

Angely og Henriette - I laver begge nogen dejlige og spændende ting - og jeg er dybt imponeret over det store arbejde I lægger i Scrapsisters.dk til glæde og inspiration for alle os andre scrappere.

FrkScrap - det er altid hyg'ligt og spændende at besøge din blog, der er nemlig altid noget at blive inspireret af, som f.eks. at gå i gang med at lave ATC-kort ;)

Hotcat - du laver nogen super flotte og stilsikre Lo'er, som man kun kan blive inspireret af. Og så er du en gæv pige, som det er en fornøjelse at være sammen med til Scrap i Aalborg .)

Peata - You make the most awesome and beauteful minialbums of all kinds. A tour on your blog CrazyAboutMinialbums is a tour through "Minialbum Wonderland" ;). Thanks for sharing :)

4 kommentarer:

 1. ooooh, i likey. thanks soooo much.
  'minialbum wonderland' i like it!
  pxx

  scrapbook-crazy - mini scrapbook blog
  make a mini album

  SvarSlet
 2. uhhh, 1000 tak søde Jette, den er jeg rigtig glad for, hvor er det sødt af dig at tænke på os :)

  Kram

  SvarSlet
 3. Ai hvor dejligt, 1000 tak for den Award - Dét betyder rigtig meget!
  ** JA synes også du skulle gå i gang med ATC Kort ** ;) :D

  SvarSlet
 4. Ihh hvor lyder det godt, jeg glæder mig til at se dine første ATC Kort. - og håber at du vil bytte et med mig en dag ?? ;D

  Til dit spørgsmål; nej jeg laver faktisk slet ikke serier, jeg laver bare hvad der falder mig ind, og mine kort har nummere fra 1 og opefter - (så er det nemmere at huske hvor mange man har lavet) så altså ikke noget med serie nummer eller ligende. Jeg synes bare tit når jeg sidder og laver et, at jeg så får lyst til at lave et mere eller to der ligner det. Men det hele er jo smag og behag. :D

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...