tirsdag den 11. marts 2008

Convention og lidt scrap

Jeg var jo - som temmelig mange andre til Covention i Ejsing i lørdags. Det var første gang jeg var med, og det bliver bestemt ikke sidste gang :) ..
Det var et super arrangement, og et godt sted at holde det - og så er det jo altid sjovt at se folk i levende live, når man kun kender hinanden fra div. fora.
Jeg havde meldt mig til Mariannes håndskrift-kursus, og det var et godt og inspirerende kursus - og det er bestemt IKKE Mariannes skyld hvis os der deltog ikke bruger håndskrift på vores LO'er :D
Sidst, men ikke mindst var der jo mulighed for at bruge et par håndører hos de butikker der deltog....og det ER godt nok noget andet, når man kan stå med tingene i hænderne i stedet for at nøjes med at se dem på en web-side ;)...og jeg fik købt en masse papir, karton, blomster, penne, dims osv....jow jow - pengene ku' nok finde op af tegnebogen *G*
Men skønt var det og en rigtig god dag - så 1000 tak til Sabina , der har lagt kræfter og tid i at få sådan et arrangement op at stå :)

Lidt scrap skal der da osse være idag, når jeg nu endelig langt om længe kan få lov til at uploade nogen billeder :)
Jeg har fundet en del billeder frem af de dyr der sådan har været en del af vores familie gennem tiden. Men synes ikke jeg ville scrappe dem i 30x30, så havde et album der måler ...hmm...ca. ½ A4, så det bliver i det format.
Så kan jeg for det første forsøge mig med at scrappe en anden størrelse og for det andet få afprøvet lidt mere håndskrift, selvom jeg faktisk har brugt det meget på de sidste mange LO'er - dog ikke så meget til overskrifter :)....og sidst men ikke mindst kan jeg få brugt nogen rester :)
Billederne er med en af vores Irske Ulvehunde som lille hvalp. Desværre har vi ikke hund mere - men hvis vi skulle ha' igen - så ku' det meget nemt blive en af samme slags ;)


Materialer:
Tja...div. rester :)

9 kommentarer:

 1. Dejlige LO'er Thanni og de hunde er da vist lige til at kramme - selv i den størrelse...godt gået

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare skønne!! Og dejligt at lidt håndskrift på dine LOs - du skriver helt fantastisk!!

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare nogle gode billeder og flot flot håndskrift, så slipper du jo for de at bruge de "dyre" bogstaver i Netto :) Og hvor er de bare gode din LO - rigtig hyggelige.

  Knus fra Heidi

  SvarSlet
 4. Du har altså en super flot håndskrift. Enten er Marianne en super lærer eller også har du altid haft det. Men det er jo nok en kombination. Skøn hund iøvrigt. Og altid sjovt at prøve at scrappe en anden størrelse.

  SvarSlet
 5. Nogle rigtig skønne layout's og hunde.

  SvarSlet
 6. rigtig flotte LO's :-) det album jeg har købt er 16x16cm

  SvarSlet
 7. Hvor er det en god idé med det album om "dyrene der var engang..."..snøft...Herlige fotos og jeg må da sige, at du har en super flot håndskrift !!!

  SvarSlet
 8. Dejlige LO'er, er specielt det med bamse, Rigtig flotte overskrifter og håndskrift.

  SvarSlet
 9. Haha sikke nogle skønne billeder af vapsen! Tak for godt selskab...de få øjeblikke jeg sad ned i Ejsing! Det var hyggeligt, at hilse på dig!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...