onsdag den 22. september 2010

Et BOM-layout.

I Scrapklubben har vi som før fortalt, nogen BOM-udfordringer kørende. Én af dem er "Farver". Den var jeg ikke helt hooked på til en start - syns den var lidt svær, jeg har nemlig ikke som sådan en yndlingsfarve. Men til gengæld er min yndlingsårstid efterår. Både farverne, stemningen, lyset...jamen sådan set det hele - og så var LO'et der lige pludselig. Da jeg så tænkte lidt over papir, opsætning osv., slog det mig osse at sådan på det sidste er der kommet flere og flere "pang-farver" ind over, så de måtte jo på en eller anden måde også med.
...og så kommer det sikkert ikke som en overraskelse at jeg elsker blomster ;D...for nylig læste jeg lidt om, hvad er af nye trends, og bl.a. ser det jo ud til at købe-blomster er mere eller mindre yt!...
Normalt er jeg ikke den der tager mig af hvad der er in eller out - men lige et microsekund syns jeg, at det jeg laver slet ikke er i tråd med hvad der rører sig af nyt på scrapfronten *SUK*.......heldigvis (for mig) blev det kun til en kort tanke - jeg bruger det jeg lyster - nyt eller gammelt, på den måde kan jeg være tro mod det jeg laver og mod min stil (hvad den så end er *G*) som jo på en eller anden måde afspejler mig ;)
Nogen af os er med på og elsker, alt det nye - nogen af os blander nyt og gammelt - nogen laver freestyle - andre vintage - andre igen lag-på lag osv.osv. ....og det er jo det fede ved den her hobby, at alt er rigtigt og ingenting forkert - så bli'r det vist ikke meget bedre ;D
...nå men tilbage til LO'et - som sagt er der ikke sparet på blomsterne ;)
Jeg har brugt tape i kanten og i kanten af billedet - og sammen med knapperne symboliserer det, at jeg altså også holder af andre farver end de efterårsagtige.
.....og så er papiret da forresten fra BasicGrey - som er det jeg bruger på alle mine BOM-LO'er....det er vel ikke yndlingspapir for ingen ting *G*

...så kan jeg lige tilføje, at den blå cirkel-ring er uhyggelig blå på min skærm (og på andres også har jeg ladet mig fortælle ) ;D..og det er den slet ikke i virkeligheden. Har lige holdt en rest af kartonet op mod skærmen - og det er da helt uhyg'ligt som farven er ændret!.
Så er der dælme ikke noget at sige til, at det kan være svært at handle papir osv. online *G*
Håber I stadig er med helt hertil :) 
               Tak fordi I kigger forbi :)                            

 
 
Photobucket

onsdag den 15. september 2010

Snart ferie/fridage ;)

Nu gad jeg godt snart igen ha' lidt overskud til nogen LO'er osv., men det er der altså ikke i ret store mængder :/
P****travlt på arbejdet, og idag og imorgen er jeg på kursus fra 8-16 + et par stykker af os møder en time før for at hjælpe de andre igang - så nej - det blir ikke til så meget.
MEN...imorgen når jeg går hjem kl. 16, så har jeg en uges blandet fridage og feriedage - og prøv lige at spørge om jeg ser frem til det ....joo lige lidt *G*
Så inden så længe er der nok et par LO'er eller noed, der lander her på bloggen, det er i hvert fald ikke idéer der mangler ;)
Engang imellem er det jo træls, at arbejdet stjæler alt for meget af ens fritid ;)..men sådan er de jo for de fleste af os i perioder - og når det kommer til stykket elsker jeg jo mit job - på trods af for lidt tid og ind imellem for få hænder til at gøre det man gerne ville.
Så alt i alt går det såmænd nok - men jeg glæder mig altså alligevel til mine fri -og feriedage ;D
Ha' en dejlig aften - og tak fordi I kigger indenfor :)
 
 
 
 
Photobucket

lørdag den 11. september 2010

11.sept. 2001

Idag er det 9 år siden, det helt utænkelige skete. 9 år siden ufattelig mange mennesker mistede livet i en handling, der rystede hele verden.
Husker vi det stadig ? ...eller er det - ligesom så meget andet af det der sker ude i verden - blevet skubbet i baggrunden ?
Kan du huske hvor du var da da du hørte om det første gang ?
Jeg kan sagtens huske, hvor jeg befandt mig. Jeg var på arbejde i SFO'en, da en farmor der skulle afhente et barn kom ind og nærmest råbte: "De har angrebet Amerika!"
....og jeg kan også huske at jeg tænkte, at "ja ja ro på, det kan sq da ikke lade sig gøre"!!!
Da jeg kort efter var på vej hjem, ringede min kæreste på mobilen og sagde jeg skulle skynde mig hjem og tænde for tv'et. ......jamen det gjorde jeg da......og så kan man vel sige at verden aldrig helt blev den samme igen!
Jeg dybt taknemmelig for at bo i det her lille "smørhul" af et land - hvor der trods alt er rimeligt fredeligt og trygt at bo - og jeg håber aldrig, at vi eller for den sags skyld nogen - kommer til at opleve en 11. sept. igen!
--------------
Det var bare et lille pip fra mig på en ganske almindelig lørdag aften :)
 
 
                                           Photobucket

torsdag den 9. september 2010

Udfordring i Klubben i Aalborg

Igår var jeg sammen med pigerne i Scrapklubben i Aalborg . Super hyg'ligt som sædvanlig - og som sædvanlig fik jeg IKKE lavet en pind ;D
Jeg kan ligeså godt se i øjnene, at det ikke er dér mine LO'er bliver til - men det er for så vidt også lige meget - jeg hygger mig og får snakket en lille smule *G*..og trods alt sker det da en sjælden gang at der sker lidt også på scrapfronten, så det er alt i alt ok :)
Vi havde en udfordring i går (en skitse og favrvepalet fra The Color Room ) som Karen vandt, og det var fuldstændig velfortjent :)
Mit bidrag kommer lige her:
 

Igen er det Sarah der er hovedpersonen på LO'et :)
Det er i øvrigt ret sjældent jeg bruger karton som baggrund - men lige her passede det bedst. Og ligeså sjældent der kun er en slags mønsterpapir igang - så det faldt ikke så nemt for mig som så meget andet - men det er godt nok ind imellem at lave noget der ikke lige er i the comfortzone ;)
I Klubben har vi også pt. en BOM-udfordring/inspiration kørende. Der er to forskellige emner til hver månded, og men kan jo hoppe til og fra som man lyster. Jeg skal i hvert fald igang med dem - det er super fine emner Betina har gravet frem, så glæder mig til at få fyldt lidt mere i BOM-albummet.

Laver I andre BOM - eller er det slet ikke noget I har lyst til ??
----------------------------------
Ha' en dejlig aften allesammen - og tak fordi I kigger forbi :)


 
Photobucket

mandag den 6. september 2010

To indlæg på én dag ....jamen dog ;)

Så kommer der lige et indlæg fra mig igen idag....hele to på én dag, jamen det er da vist ikke set før ;)
Men jeg har lavet et LO med billeder af Heine og Ditte - hvor der er ca. 20 år imellem. Synes det var lidt sjovt at sætte dem sammen på et LO.
Jeg er rigtig glad for Lo'et - og synes den lille doily ting i hjørnet passer godt ind. Jeg har ikke lavet den i så mange lag, det kan hurtigt komme til at fylde for meget når det hele skal i et album - men synes alligevel at effekten er der. I hvert fald er det ikke sidste gang sådan en lille fætter bliver brugt :)
Egentlig havde jeg lavet "doily-hjørnet" anderledes i første omgang, men det fungerede slet ikke, så der måtte skæres lidt og findes en anden løsning...sådan går det jo en gang imellem :)
  
                              
 
Så...nu tror jeg det bliver det sidste for idag - der må jo også være grænser ;D
Tak fordi I kigger forbi :)
 
Photobucket

Lidt reklame ;p

Så kom min  "Bette Knejt" også i Blogland ;) ....han har flere gange spurgt om jeg ikke lige kunne hjælpe med, at oprette en blog til ham, og tjoo det kunne jeg jo sårn set godt.
Den fik vi så lavet forleden aften - men det viser sig ret hurtigt, at han faktisk sagtens kan selv - man er vel ikke comp-nørd for ingenting (ligesom hans storebrødre er det *G*)
Selv hans gamle mor er sq lettere imponeret - især fordi han skriver på engelsk på bloggen.......ja ja man har vel lov til at være stolt af sit bette pus *G*
Selvom hans blog handler om games - det er nu en af hans interesser, og ikke en hujende fis om scrap ;p ...så tror jeg da han ville blive glad hvis I gad og kigge omkring hans blog....det ku' jo også være, I har nogen unger, der er ligeså nørdede som Peter ;)
Så Peter, så har jeg lige lavet lidt reklame for dig ...og det koster jo *G*
---------------------------------
Det var ordene for nu - ha' en dejlig dag allesammen :)
 
Photobucket

lørdag den 4. september 2010

Husflidsmesse i Viborg.

Så var man lige til Husflidsmesse i Viborg igår, sammen med Karen og en af hendes veninder, og der var som sædvanlig MANGE mennesker :)
For en gang skyld købte jeg ikke ret meget....mangler ikke det helt vilde, og har heller ikke en laaang ønskeseddel - men lidt kan man jo altid bruge *G*
Super hyg'lig dag - og buffet'en var......tja... vel som sådan nogen nu er ;D
-----------------------------------------------------------
Det blev til lidt papir,bl.a. julepapir fra 3 af mine yndlingsmærker BasicGrey, MyMindsEye og CosmoCricket.  
 
Så røg der også forskellige alfabeter i posen - dem kan jeg ikke få for mange af, det er helt sikkert ;)
 
..og lige til sidst journaling-fiduser, og dem er faktisk lidt vild med - de har da for en gang skyld en størrelse jeg kan bruge til noget.
Jeg er mindst ligeså vild med den bladpunch købt hos Gitte , den er jeg sikker på bliver et hit :)
...og så var der noget embossingpulver, papir og lidt flere bogstaver ;D
 
 
Det var indkøbene - og nu tror jeg at jeg vil kaste mig over et LO eller måske flere - hvem ved ;)
 
En dejlig lørdag aften til jer - og 1000 tak fordi I kigger indenfor :)
Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...